Menu
Gildia Pióra na Patronite

niepotrzebny szum

ile można cię znosić
każdego wieku
coś me kości i krew
spoił
w nic

nie jestem prochem
a jeśli już, to feniksem
byłem już dawno

wyciągasz pomocną dłoń
by dać nam życie
nie zabijasz
więc nie wiem za kogo naprawdę się masz
a za kogo chciałbyś mnie mieć

11 114 wyświetleń
103 teksty
37 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!