Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

***

ile lat
- w strumieniu czasu -
przepłynąć musi

aby kamień - rzucony
kiedyś

nie ranił wody

39 428 wyświetleń
252 teksty
27 obserwujących
  • Maryla S.

    17 October 2020, 20:16

    Wiolu, to prawda.
    Pozdrawiam serdecznie 🙂