Menu
Gildia Pióra na Patronite

zapełnienie

ile jeszcze oczekiwań
zaciśniesz na mojej szyi

spojrzeń zimniejszych
od siebie

bym samotność zasypiała
w cieniu ścian

dokąd
wszystko się zdarza

bezgłośnie

4438 wyświetleń
79 tekstów
24 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!