Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Bezprzerwy "

Ile
Jak
Dlaczego
Tak
Krótko?
Długo
Szybko
Wolno
Namiętnie
Radośnie
Chętnie
Smętnie?
Wczoraj
Teraz
Jutro
Niepewnie
Pewnie
Z przerwą
Na oddech
Bez przerwy
Na sen
Prawidłowo
Bezbłędnie
(O)Błędnie
Bezprzerwy
O Tobie

Wyznanie moje
Dedykuję Tobie
23.10.2020
22:21

281 867 wyświetleń
2734 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!