Menu
Gildia Pióra na Patronite

Bezcenne

Ile ja bym dała
by ktoś mnie pokochał
tak jak ty nie możesz
tak bez granic
tak bez ubrań
tak po cichu i czule
tak by zapomnieć o tym
że to niemożliwe

By uśmiechać się do utraty tchu
co ranek
by nie znikać
nigdy

10 099 wyświetleń
73 teksty
9 obserwujących
  • motylek96

    18 June 2020, 08:00

    Jedno "tak" wystarczyłoby w zupełności.
    Ale wiersz jest twój, wiec pewnie wiesz lepiej🙂
    Miłego 🙂