Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Niepamięci czas "

Ile byś dał
By odkryć zapomnienia chwile
Kolejny raz poczuć... to coś
Ile byś dała
By odkryć - co (nie)pamięć przykryła
Nie pierwszy i nie ostatni raz
Nie pamiętamy - niepamięć w Nas
Czy on jest temu winny - czas?
Zapisujemy na karcie życia
Namiastkę zdarzeń - wzruszeń chwile
Każdego dnia wspominamy
Każdego dnia - zapominamy
Co zrobić mamy - by odkryć
Kolejny raz, co przykrył
(Nie)pamięci czas.

04.04.2021
16:14

281 732 wyświetlenia
2733 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!