Menu
Gildia Pióra na Patronite

Bez słów

Ile by gwiazd nie wisiało na niebie,
tym pełnym zachwytu wzrokiem wpatrywać się będę tylko w Ciebie.

Gdy próbuję ująć co czuję
zaczynają piec mnie oczy.
Serce chce z klatki piersiowej wyskoczyć.

Nie martw się jednak o mnie Kochanie,
bo dopóki rano z łóżka wstaję,
wszystko jest w porządku.

Może jednak bardziej nie.

Chciałabym Ci opowiedzieć
lecz tyle tego.
Połóż się proszę obok,
złap za rękę
i śnijmy tymi samymi obrazami,
bo słowa są już dość błahe
w wymiarze tego co między nami.

10 908 wyświetleń
92 teksty
2 obserwujących
  • 29 October 2020, 20:43

    Dziękuję za wszelkie uwagi. Często zdarza mi się pisać spontanicznie pod wpływem emocji z równie spontaniczną chęcią puszczenia tego w świat. Tworzę raczej amatorsko i z czystej potrzeby wyrażania siebie. Cenię jednak wszelkie opinie i rady bardziej doświadczonych. W wolnej chwili postaram się wprowadzić korektę.