Menu
Gildia Pióra na Patronite

\"Ignorancja\"

Ignorancja niby szpilka
łamie serca, uczuć kilka.
Gdy mnie mijasz obojętnie,
a ja bardzo, bardzo chętnie
rzuciłabym się w Twe ramiona,
taka Ciebie utęskniona.
Gdy mnie mijasz bez wzruszenia,
bez słowa, bez spojrzenia
dusza krzyczy, serce płacze
i do gardła skacze,
a emocje gdzieś wzlatują,
już mnie całkiem kontrolują...
Już nad sobą nie panuję,
sobie mocno w brodę pluję.
bo zbaczam z trudnej drogi,
wkraczam w snu wiecznego stan błogi.
Ach, Mój Drogi wina Twoja,
zgaszona życia iskra moja.

4806 wyświetleń
64 teksty
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!