Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Igłą czasu
uszyjesz mi suknię
z tkaniny codzienności

W księdze marzeń ususzę
Twoje pocałunki
Resztki Twych gestów zachowam
ukryte za poświatą snów

Gdy noc tłukąc wszystkie gwiazdy
zatańczy walca samotności
będę gotowa

8845 wyświetleń
147 tekstów
5 obserwujących