Menu
Gildia Pióra na Patronite

I gdybyś...

I gdybyś przez moje zapomninie fałszywe zwątpiła kiedyś w moją miłość, i gdybyś kiedyś po prośbie o telefon w samo południe zapomniała że ów prośba była... A gdybyś kiedyś imion mych kilka zapomniała i za skarby świata... A gdybyś kiedyś zechciała mi wybaczyć... Być kimś co kiedyś, być kimś co dawniej...Być, gdybyś chciała.

3834 wyświetlenia
43 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!