Menu
Gildia Pióra na Patronite

Sny.

pleasefeel

pleasefeel

idzie zima, noce długie, dnie chwilowe.
wstajesz w nocy, w sen zapadasz przy księżyca nowiu.
więc pamiętaj Przyjacielu, do rozmyślań masz też Nas.
Tobie oddani, pamiętamy o bólu. nie uciekaj!
To tylko sen. widzisz to za oknem? czyż to dzień?
nie, to Twój piękny sen. więc nie trać wiary, idź i walcz.
jutro może być za późno. nie załamuj rąk.

983 wyświetlenia
6 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!