Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Szkarłat czy karmazyn "

Idzie po śladach Twoich
Stąpa po płatkach róż
Zbuntowany Anioł - cóż?
Pachnie ogrodami róż
Szczęścia dotyka znów
Szkarłatem się mieni dywan
Zachwyt serca karmazynowy
A jej uśmiech pąsowy
Zapach szalony otacza ją
Czyste piękno w niej
Podziękować za to wszystko chce
...
Gdybyś tylko wiedział
Co serce jej mówi
O czym szumi dusza
I coś jeszcze...
Coś co ją różę wzrusza

Poznałbyś sekrety
Wyjątkowej kobiety
Może byś zrozumiał
Ona czeka na Ciebie
Gdy dostaje kwiaty
Jest w siódmym niebie

Dla Ciebie uśmiech szczery
Nienaganne maniery
Zalotność i wdzięk
I co tylko jeszcze chcesz

13.08.2021

18:18

281 819 wyświetleń
2733 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!