Menu
Gildia Pióra na Patronite

Odnajdę cię

Idź prosto przed siebie
Nie zbaczaj wstecz
W końcu cie znajdę
Na plaży,
przy oceanie moich łez
Spojrzysz mi w oczu
i dowiesz się
To do mnie szedłeś
Odnalazłam cię

961 wyświetleń
13 tekstów
2 obserwujących
  • krysta

    19 December 2014, 19:15

    ciekawy wiersz...odnajdźcie się.
    pozdrawiam :)