Menu
Gildia Pióra na Patronite

Mój wiersz - moje uczucia

Idę ulicą - niezauważona

zwyczajna i cicha

niedoceniona

Omijam smutne twarze

smutnych ludzi

Czy to ten świat jest ponury,

czy to ja?-

- smutkiem przepełniona

nie dostrzegam radości

w niczyich oczach

Niewidzialna omijam

drzewa, chodniki,

ławki

- zakochanych

Czuję się pusta,

bezbarwna

- niczyja...

7977 wyświetleń
26 tekstów
0 obserwujących
  • tusiak

    27 March 2013, 20:05

    ładny wiersz

  • Seneka 18

    27 March 2013, 16:27

    Ładnie opisujesz...smutek...

  • czarna mamba

    27 March 2013, 16:04

    hhhm jest smutny ale lubie chyba smutek:)im dlatego podoba mi sie:)