Menu
Gildia Pióra na Patronite

Quo vadis mundi ?

Idę przez świat
Brudne ulice i smród
Nie umywam rąk
Na murach są ślady
Moich brudnych łap

W kącie płacze dziewczyna
Nie zasłużyła na miłość
Bo z inną seks oralny
Miał lepszy smak

Ktoś dalej wycenił
Wierność małżeńska
Na trzydzieści złotych
Promocja po czterdziestce

Czuje jakby ktoś splunął
Prosto w moja twarz
Gdy spływają słowa
Że to droga do szczęścia

103 441 wyświetleń
1204 teksty
141 obserwujących
  • nicola-57

    18 January 2016, 15:02

    wiersz godny uwagi

  • szpiek

    3 January 2016, 12:23

    Dzięki, pozdrawiam ciepło :)

  • 3 January 2016, 00:19

    Ciekawy tekst.
    Pozdrawiam. :)