Menu
Gildia Pióra na Patronite

wędrówka

idę do ciebie jak po nitce
ścieżynką krętą
cieniutką
poplątaną
a odległość
która nas dzieli
rozciąga się
wciąż
z każdym moim krokiem
do przodu
może jednak nie do ciebie
a do wnętrza siebie
chcę dotrzeć?

27 833 wyświetlenia
243 teksty
3 obserwujących
  • piórem2

    28 September 2017, 21:18

    tak, czasami sie na tym łapiemy

  • MyArczi

    28 September 2017, 20:25

    dobrze brać to pod uwagę