Menu
Gildia Pióra na Patronite

Idealne połączenie

Idealne połączenie

Nazwijcie mnie głupcem,
Nazwijcie mnie chorym,
Nazwijcie mnie ubogim,
Ale wiedźcie, że znalazłem uczucie,
Uczucie wypełniające pustkę,
Pustkę, będącą osamotnieniem,
Osamotnienie, będące moim postrachem;
Uczucie będące eksplozją,
Eksplozję będącą radością,
Radość, będącą zakochaniem,
Miłość, wypełniającą moją nicość,
Pustkę połączoną z miłością.

313 wyświetleń
3 teksty
0 obserwujących
  • 13 November 2015, 22:32

    Szczęśliwym być, kochać i kochanym być :) Piękna sprawa :)