Menu
Gildia Pióra na Patronite

warto

Idę po schodach mej wyobraźni
staram się w górę wciąż wyżej i wyżej
widoku ciekawy z ostatniego schodka
lecz czasem ku uciesze tłumu zejść muszę
o kilka stopni w dół celu jednak nie tracąc z oka
i wspinam się sapiąc, a czasem po dwa stopnie skaczę
nikogo nie mijam bo w mej wyobraźni każdy ma swoje schody

1700 wyświetleń
16 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!