Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Śladami czasu "

Idę po marzenia
Śladami czasu Naszego
Wspólnie wytyczonego
Teraźniejszego - Przyszłego
Zabieram ze sobą w podróż:
Wiarę, nadzieję, bo...
Wciąż wierzę w Ciebie
Czas nam przeznaczony
Każda chwila - prezentem
Malujemy nią szczęście
Choć jesteśmy daleko
Za siódmą górą
Za dziesiątą rzeką
Moje zakręty
Twoje zakręty
Nasze przeciwności
Sprawy niedokończone
Takie trudne - one
Idziemy do siebie
A jesień dywany
Nam ściele kolorowe
Tak pięknie, bajkowe
Cały czas mamy nadzieję...
Zielono mi...jesiennym czasem

22.09.2020
12:12

281 016 wyświetleń
2724 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!