Menu
Gildia Pióra na Patronite

Prawda

Idę na cmentarz...
stoję przy grobie deszcz z nieba leje się...
I tak zastanawiam się....
Czy kiedyś przebacze Ci...
Deszcz z moimi łzami zlewa się...
Ciało przemoczone ja nadal czekam na odpowiedź...
I chodź nigdy już od Ciebie jej sie nie dowiem to nadal tu przychodzę.
Nadal czekam na tą odpowiedź...
Zabrałes ja ze sobą...
Powiedz mi tylko po co?
Czemu zabrakło Ci odwagi?
Spojrzeć mi w oczy i powiedzieć prawdę.
Pytam się Boga lecz on też milczy,jest bardzo "dziwny"
przecież wie wszystko?!
Czemu nie chce powiedzieć mi
za co mi zesłał te koszmarne dni....

36 730 wyświetleń
330 tekstów
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!