Menu
Gildia Pióra na Patronite

Idę do Ciebie

Idę do ciebie drogą konwaliową
Bezszelestnie niczym motyl dotknę twych ust
Namaszczę Twe ciało aromatem miłości
Delikatnie wkradnę się w serca Tewgo rytm
Napoję Cię wodą ze studni rozkoszy
Na orbicie nieba zatrzymam czas
Popłyniemy razem oceanem marzeń
Kołysani namiętnością w bezkresną dal.

27 414 wyświetleń
180 tekstów
11 obserwujących
  • aloya

    11 July 2012, 22:46

    Dziękuję serdecznie za tak miłe opinie:))

  • annak

    11 July 2012, 22:33

    aż radość iść tak pachnącą drogą tym bardziej naprzeciw miłości :) ładnie :)
    pozdrawiam :)))))

  • miramija

    11 July 2012, 22:19

    Pięknie...

  • Voyage

    11 July 2012, 16:57

    I mnie się podoba.

  • aloya

    11 July 2012, 15:39

    Dziękuję Ci Agnieszko cieszę się że Ci się spodobał, pozdrawiam:)))

  • agniecha1383

    11 July 2012, 12:59

    Prześlicznie...taki piękny przekaz miłości...