Menu
Gildia Pióra na Patronite

" Po drugiej stronie lustra "

Idę długą drogą do siebie
Do Ciebie już nie dojdę
Zaszło dla mnie słońce
Już wiem co tam jest...
Po drugiej stronie lustra
Smutna twarz i pustka...
Pustka w sercu po Tobie
Dobry Panie Boże - pomóż

10.02.2021
22:53

281 000 wyświetleń
2724 teksty
35 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!