Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wędrówka

Idę,
czasami prosto,przed siebie,nie oglądając się do tyłu,
czasami drogą krętą,skalistą,
czasami po prostu nie mam siły by iść,więc...

Spadam,
czasami uderzam tak silnie,iż nikt nie jest w stanie mi pomóc,
czasami potrafię się pozbierać i kroczyć dalej,
czasami nie mam ochoty wstać,więc...

Marzę,
czasami marzenia widzę realnie,są na wyciągnięciu dłoni,
czasami sprawiają,iż rodzi się we mnie tęsknota,więc...

Tęsknię,
Tęsknię jednak najczęściej,
za wędrówką,upadkiem i marzeniem.

1747 wyświetleń
6 tekstów
1 obserwujący
  • TrUsKaWkA;D

    24 August 2011, 16:41

    Piękne.