Menu
Gildia Pióra na Patronite

Cierpliwość

idąc z samotnością za dłoń
w pewnym sensie polubiłem ją
oswoiłem się z myślą
że może kiedyś
zamilknie w moim sercu
smutnej ciszy ton

czekam cierpliwie
nasłuchuje kroków miłości
nie warto szukać na siłę
jak ma przyjść to przyjdzie
może tym razem moich drzwi nie ominie
ktoś puka oby to nie były znów złudne sny

14 142 wyświetlenia
99 tekstów
4 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!