Menu
Gildia Pióra na Patronite

Idąc przez życie samotnie
Czas umierał, a ja wraz z nim
Każdego dnia coraz mniej
Mnie, byłem cieniem siebie
Aż pewnego dnia
Październikowego wieczora
Nasze usta się spotkały...
Nie zapomniany dzień
Nie zapomniana chwila
Oddałem serce Swe
W ckliwe objęcia Twe
W miłości więzach tych
Wiecznie chcę już trwać
Od początku do końca
Od końca do początku

1192 wyświetlenia
15 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!