Menu
Gildia Pióra na Patronite

zakazana miłość

idąc pod ostrzał twojej miłości
rozpływam się jak mgła
nie celuj we mnie tak namiętnie
nie znasz serca
tam pozostał twój ślad
ocierasz łzy gdy płaczę
potem znikasz
topnieję
zrozum
zabijasz mnie
i wciąż przy tym trwasz
nie mogę przecież wiesz
powiedz
czy jest sens
walczyć

27 414 wyświetleń
180 tekstów
11 obserwujących
  • fyrfle

    13 August 2015, 09:38

    Piękne i prawdziwe strofy.