Menu
Gildia Pióra na Patronite

idąc,
patrząc na cmentarne aleje
widzę twoje niebiańskie oblicze.

stoisz bezpańska, o nielicznych piegach
i tych zgrabnych oczkach.

nie odchodź, w kraj gdzie diabli
na parawanach noszą

siedź, tu obok.

bo miłość jak kartofel,
częściej wsiąka potrzebności.

38 196 wyświetleń
454 teksty
25 obserwujących
  • 12 January 2013, 12:57

    Qurcze, fajne.
    Pozdrawiam. :)