Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Teksty z obrazami - *** - Sylwia P.
*** - Sylwia P.

idą święta

w koronkowe aniołki
ubierasz dla mnie choinkę
wszędzie pełno piórek
i anielskich włosów

pękła bombka

wkładam dla ciebie koronki
w grzeszną czerwień ubieram usta
rozpuszczam włosy

pękam

Sylwia Pryga

40 784 wyświetlenia
285 tekstów
27 obserwujących
  • Sylwia P.

    6 December 2020, 19:16

    Rafał za mrozem nie przepadam. Ale śnieg wielce pożądany 😉❄️❄️❄️

  • Infinite Gentleman Night

    6 December 2020, 17:20

    Już prawie koniec weekendu Sylwia ,mam nadzieję że udało Ci się spełnić chociaż jedną rzecz z końcówki tego wiersza 😁
    Mrozu na dworze ,wraz z płatkami śniegu ,przeplatanego czerwienią serca już życzę 😉❄✨

  • 3 December 2020, 23:12

    Nie pękaj, jest dobrze... w tych koronkach. :))

  • Sylwia P.

    3 December 2020, 23:06

    No wiem Smoku, czasem wstydu nie mam, hehe. Ale jeszcze trochę do epoki moherowego beretu😉

    od yestem
  • 3 December 2020, 22:59

    Idą Święta, a Ty... zamiast...
    ustom nadać wyraz smutny
    wdziać na siebie wór pokutny...
    oojjj wstyd... :P:D ha ha
    Fajne. :))

  • Sylwia P.

    3 December 2020, 22:32

    Aplan, cieszę się, że smakowało 🙂

  • Aplan

    3 December 2020, 20:55

    Wiersz kuszący, trzy razy przeczytałem.

  • Sylwia P.

    3 December 2020, 19:14

    Haha, no wiesz, lubię kołysać myśli. A tak poza tym od jutra weekend, no i...
    Coraz bliżej święta, coraz bliżej święta...
    🙃😁

  • Infinite Gentleman Night

    3 December 2020, 18:59

    Widzę ,że dotrzymujesz obietnic ...wierszyk jest ,dość wesoły nawet ,tylko ta czerwień wprowadza ogromny niepokój myśli :)
    Miłego wieczorku Sylwia ,może nawet takiego jak w wierszu 😁✨