Menu
Gildia Pióra na Patronite

Koty

Idą koty
chodzą plotki, że jakoby
to z mojej głowy
to z mojej połowy
wychodzą i chodzą
po płocie, kocie
sprawy, kocie
tajemnice
piwnice-przyjemnice
kocę się
ciepłym kotem
a jutro będzie
futro.

12 238 wyświetleń
135 tekstów
3 obserwujących