Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pożegnanie

I choć chciałbym zachować
twą duszę błękitną
twe oczy pełne wiary

Moja droga, czas płynąć,
czas płynąć z modlitwą
na ustach poszarpanych

I choć chciałbym znów widzieć
kwitnące oblicze
dziewczyny tańczącej nad wodą
to spotykam się dzisiaj z własnym odbiciem
co kochając, umarło młodo

791 wyświetleń
7 tekstów
1 obserwujący
  • Hyperion

    9 March 2015, 15:43

    Dziękuję! :)

  • Deszcz

    8 March 2015, 23:50

    delikatnie o okrutnym. piękne.

  • 8 March 2015, 20:10

    Brzmi. Mogłabym śpiewać po cichu i smutno