Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zegary się nie zatrzymały

... i życie się toczy dalej!
...
Ziemia się kręci,
słońce złotem świeci,
księżyc błyszczy
srebrem,
gwiazdy mrugają
filuternie.
Z perspektywy kosmosu
wszystko wygląda
normalnie!
A zegary niestrudzenie
mielą ziemski czas ...
szczęśliwy dla jednych,
dla innych nie ...

18 841 wyświetleń
159 tekstów
4 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!