Menu
Gildia Pióra na Patronite

...ś.p...M...

i znowu żegnam
to
niedokończone
nagłe
co było, a nie ma

ty patrzysz niebem
ja tylko ziemią
łzawię

bo nie odchodzi z serca
co zostało

świętą
pamięcią...

na zawsze

78 379 wyświetleń
347 tekstów
254 obserwujących
  • Efemeryda60

    5 November 2012, 02:11

    Wzruszające słowa do głębi duszy.


    bo nie odchodzi z serca
    co zostało

    świętą
    pamięcią...

    na zawsze

  • motylek96

    2 November 2012, 07:55

    bardzo...

  • słoneczniki

    1 November 2012, 21:32

    Wyjątkowy, wymowny - bo nie odchodzi z serca co zostało na zawsze

  • katjaa

    1 November 2012, 20:39

    pięknie ujęte.. pozdrawiam ciepło..