Menu
Gildia Pióra na Patronite

ciężar

I znowu ta pustka
zapełniona jedynie okruchami depresji ...
w ciemności mego wnętrza
czuję w serce wbity cierń ...

i wyrzuty sumienia dręczą mnie,
tak bardzo żałuję, że znów postąpiłem źle ...

dzisiaj jest jeden z tych dni,
w których modlę się o wieczny sen ...

jestem tym już na prawdę zmęczony,
ukojenia pragnę ale wiem,
że jeszcze długa droga czeka mnie.

71 035 wyświetleń
1135 tekstów
9 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!