Menu
Gildia Pióra na Patronite

w świetle latarni

i znowu spytasz
dlaczego ?

ból
cierpienie
miasta samotności

dłonie złączone
równy krok
a jednak

w świetle latarni
idą razem
lecz cienie
coraz dalsze
jak serca

nic nie mów
nie pytaj

wstaje świt
gasną latarnie
znikają cienie

znów idą razem ...

159 240 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!