Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

I znowu słowa, grane na wietrze
Pusty dom, bez Twego uśmiechu.
I znowu tęsknota, za czasem
Którego nie było, który rozwiały myśli.
I znowu ramiona szukają ciepła,
Krótkich spojrzeń w oczy.
Gdzie się podziało to wszystko?
Pytam gdzie..?

6457 wyświetleń
65 tekstów
4 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!