Menu
Gildia Pióra na Patronite

Znowu

I znowu się do mnie uśmiechasz
Kocham Cię za Twój śmiech

I znowu mnie niby niepostrzeżenie zaczepiasz wzrokiem
Uwielbiam jak tak patrzysz

I znowu podążam za Tobą myślami
dlatego, że właśnie mówisz do mnie

I znowu cały drżę
bo nasze dłonie niecierpliwe szukają siebie

I znowu szepczę
by nie zagłuszyć szybkiego rytmu naszych serc

I znowu napisałem dla Ciebie...

Żonie

9454 wyświetlenia
32 teksty
3 obserwujących
  • RozaR

    15 April 2014, 21:04

    Che che - El frajerro.