Menu
Gildia Pióra na Patronite

i znowu kwitną czereśnie,
i znowu pachnie powietrze,
i znowu ciepły wiatr głaszcze nam twarze,
i znowu sobie marzę...

i znowu,

i znowu...

życia kalendarze.

348 820 wyświetleń
2819 tekstów
29 obserwujących
  • marka

    17 May 2011, 19:41

    Piękne i pachnące kwiatami...