Menu
Gildia Pióra na Patronite

I znowu, jak do muru
Dzięki puste, gdzieś odbite
Proszę, słuchaj serca krzyku
Do szaleństwa tylko chwile

15 561 wyświetleń
217 tekstów
5 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!