Menu
Gildia Pióra na Patronite

My w marcu 2020

I znowu historia przyspieszyła
A my w niej
Idziemy i zatrzymujemy
Zwyczajnie boimy
Dotyka nas ręka nieznana
Chłód
Przejmuje
Żart śmieszno i straszno
Potrzeba nam pokoju ducha
Będzie za dużo czasu
By ochłonąć
Więc pędzimy
Nie wiem dokąd
Nic nie wiemy

76 489 wyświetleń
1011 tekstów
16 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!