Menu
Gildia Pióra na Patronite

❤ Przytul mnie mocno ❤

I znów zaczyna padać deszcz
Wystawiam wtedy swoją twarz w niebiosa,
Czuję te chłodne krople chłodzące mój ból,
Zmywające resztki kurzu mojego cierpienia...
Rodzę się do życia na nowo, jak anioł,
Upadłam, aby wstać i spojrzeć jakby w lustro
Bez pretensji, bez gniewu.
Widzisz mnie bezbronną , nagą, Twoją...
Nie ma już tego co było , z jutrem w Twoich rękach,
Z otwartym sercem, z uniesionym czołem,
Choć z przybrudzonymi skrzydłami,
Zaopiekuj się mną, bądź moim słońcem i rajem
Ja w Twoją stronę skieruję serce i cień zostanie w tyle...
Otocz ramieniem moje ciało, przytul mocno
A obiecuję że już nigdy nie spojrzę za siebie...

Thebestkasiaa 29.11.2015

5656 wyświetleń
85 tekstów
7 obserwujących
  • Thebestkasiaa

    29 November 2015, 01:07

    Dziękuję Krysiu za pozdrowienia i odwzajemniam :)
    Miłego przebudzenia :)

  • krysta

    29 November 2015, 01:05

    W takim razie powodzenia... :)
    Pozdrawiam na dobrą noc Kasiu :)

  • Thebestkasiaa

    29 November 2015, 00:44

    Kiedyś bardzo dawno coś tworzyłam...ale to już było...
    Teraz zaczynam wszystko od nowa Krysiu...

  • krysta

    29 November 2015, 00:23

    ... gdzieś...kojarzę...może prowadzisz blog...chętnie poczytam...wstaw adres.