Menu
Gildia Pióra na Patronite

...::Marlenkowo::...

I znów Twój uśmiech
Zakołysał mną dogłębnie
Jak sztorm na fali łódką.

Myślałem, że mi przeszło.
To tylko głupie zauroczenie
A jednak coś we mnie drgnęło.

Telefon w kieszeni wibrował
A ja stałem niczym głupek,
Patrząc jak odchodzisz.

Miły to widok dla oka
Ale z tyłkiem nie pogadam.
Kolejny raz nic nie zrobiłem.

21 105 wyświetleń
173 teksty
45 obserwujących
  • Przemio

    18 November 2010, 11:07

    taaa żeby to było takie proste "^ ^

  • motylek96

    17 November 2010, 21:28

    Trzeba było się ruszyć,a nie tylko gapić się na d...

  • marka

    17 November 2010, 19:09

    Czas zabrać się do roboty!!!
    Super.

  • Piłkareczka*

    17 November 2010, 14:46

    A dobre :) +