Menu
Gildia Pióra na Patronite

I znów to się zaczyna
chwila niepokoju od oddechu mnie odcina
cała drżę i uspokoić nie potrafię się
złap mnie za rękę i powiedz, że będzie dobrze
choć sama nie wiem czy w to wierzyć chcę

1073 wyświetlenia
8 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!