Menu
Gildia Pióra na Patronite

nie potrafię

I znów noc i znów sny, i znowu jest to samo ,
każdej nocy wspomnienia spać nie dają.
Biorę telefon, wykręcam Twój numer, jest czwarta nad ranem
i pytam tylko czy wciąż czekasz na mnie?
Potem wsiadam w taksówkę i jadę by móc Cię przytulać,
ale rano znów zastanawiam się czego tu właściwie szukam.
I wychodzę po cichu by Cię nie obudzić,
Nie potrafię zapominać, tego nie da się nauczyć.

2339 wyświetleń
17 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!