Menu
Gildia Pióra na Patronite

...i zaraz pójdę do Twego pokoju
obudzić Cię na kawę,
jakby wszystko było tylko złym snem,
ale to nie zły sen,
to zła rzeczywistość...

69 595 wyświetleń
635 tekstów
15 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!