Menu
Gildia Pióra na Patronite

****

I zamknęłam oczy senne
powiekami marzeń...
Otuliłam w myśli piękne
wiele miłych zdarzeń...
Wirtualny świat utkałam
idealny prawie...
Brak dotyku tak realny
przypomniał o jawie...
Brak zapachu obwieścił
że to, senne zwidy...
Nikt mych zmysłów nie pieścił
Wirtualny to, nie "żywy"!

3501 wyświetleń
40 tekstów
2 obserwujących
  • odwrócona

    12 January 2016, 13:15

    Nie ma tu słowa o kłamstwie, blake77.