Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

I wiem że z bólu, że czujesz to samo co ja.
Śnię o deszczu, który pada na liście,
Zmywając z nich kurz problemów,
A pęknięcia w ziemi, jak rysy w naszym życiu.
Zbyt głębokie...

2069 wyświetleń
34 teksty
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!