Menu
Gildia Pióra na Patronite

i tak sobie jest ten świat
raz czarny
raz biały

pan doktor raz skarci a raz pochwali

wspomni
że czasem przydaje się to małe ciepłe serduszko pod żeberkami

ale topazik go nie ma i nigdy nie miał

bo przecież nikt nie jest doskonały

8948 wyświetleń
50 tekstów
5 obserwujących