Menu
Gildia Pióra na Patronite

I stałeś obok
Tak blisko

Na wyciągnięcie ręki byłeś
I nie mogłam Cię dosięgnąć
Czułam ciepło miłości
Bicie serca
Zaparty dech

To wszystko na nic

A byłeś blisko
Na wyciągnięcie ręki

Bałam się
Zrezygnowałam już

Chciałam stamtąd wyjść
Więc wyszłam

Na pewno nawet nie spojrzałeś
A chciałam wziąć Cię za rękę

A tylko tyle chciałam

Za poźno
Na przebaczenie

18 361 wyświetleń
147 tekstów
43 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!