Menu
Gildia Pióra na Patronite

Umknęła mi

I spójrz
To tylko chwila ucieka mi przez palce...
Nic takiego...
Przywykłam, że życie z rąk mi leci.

I usłysz ten trzask pękającego jestestwa.

I spójrz na moją żałość...
Ostatnia uparta by od nowa mnie posklejać.

154 wyświetlenia
2 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!