Menu
Gildia Pióra na Patronite

wielki kac

i się cholera popieprzyło
byłaś wczoraj
piliśmy wino
mówiłaś że kochasz
a dzisiaj

wielki kac

wczoraj byłaś piękną damą
za tobą tabuny szalały
lecz wybrałaś własnie mnie
szczęściarz jeden diabli wzięli
żeby dzisiaj był

wielki kac

powiedz szczerze jak to było
ni cholery nie pamiętam
urwał mi się jakoś film
czemu w łóżku mym leżymy
wczoraj przecież mi mówiłaś
że nie w typie twoim jestem
czy to kurde ten

wielki kac

chodź przytul się do mnie
albo odejdź gdzie chcesz
nie leż jak kłoda pośród skał
chyba mi się dzisiaj bardziej podobasz
i powiedziałbym że się zakochałem
gdyby nie ten cholerny

wielki kac

159 516 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
  • Myffa90

    13 August 2011, 15:03

    A ja będę bronić twardo!
    Podoba mi się i już.

    PS:Moje słowa zawsze są na kacu.

  • 13 August 2011, 11:01

    cóż @Amberonfire i kac się zdarza ...i on słowa zostawić chce ...a że takie a nie inne ? są i będą ...a jak kto je odbiera ??...cóż :)))

  • 11 August 2011, 19:13

    @awatarze drogi ...jak tak serio przyjmujesz życie jak moje "utwory" to mi Ciebie żal ...są teksty napisane dla zabawy ...pod wpływem ...cóż pewnie tak serio stąpasz po świecie że ...cóż ...stąpaj se dalej :PPP

    @Myffa90 jak mi się coś ukula (wbrew @awatarowi :PPP) to wrzucę a co mi :)))

    a tak poza tym pozdrawiam wszystkich co tutaj plusiki (i minusiki :PPP) wstawiają :))))

  • awatar

    11 August 2011, 17:41

    to już brednie nie teksty,
    żadna konwencja, żaden styl
    pozdr.

  • Myffa90

    11 August 2011, 10:41

    To jest wiersz, taki jakie uwielbiam czytać. Napisałeś z pomysłem, z kacem, z kochaniem czy też niekochaniem. Super mi się czytało.

    Czasem po prostu jest to szczęście[nieszczęście], że ktoś jest pijany.

    PS:
    Chcę większą dawkę takich wierszy.
    Są nie do przedawkowania.

    Pozdrawia Emily